Maart regelt het

In campagnetijd staat iedereen onder druk. Het is dan een uitdaging om het overzicht te bewaren en de teamgeest levend te houden. Niets zo stressvol om achter de feiten aan te lopen en goede ideeën te zien sneuvelen door tijdgebrek. Gelukkig laat jij dit niet gebeuren. Het project of die campagne die er straks aankomt? Geef de regie met een gerust hart uit handen. Voor minder gedoe, minder stress en meer resultaat. 

 

Zit je er al tot je nek toe in? Haal mij aan boord; ik breng de storm tot bedaren. In complexe situaties en projecten die gierend uit de hand dreigen te lopen, ben ik op mijn best. Efficiënt werken geeft mij vleugels en van deadlines ga ik áán. Maak daarom gebruik van mijn organisatietalent voor soepele workflows en vergroot het succes van je campagne. 

 

Kortom, Maart regelt het. Mét behoud van kwaliteit en oog voor de menselijke verhoudingen. Ik heb onder meer ervaring met het:

 

·      opzetten en uitvoeren van campagnes; 

·      produceren van marketing communicatiemiddelen 

·      structureren processen;

·      schrijven van content voor social media;

·      aanpassen of ontwikkelen van een huisstijl;

·      organiseren van evenementen;

·      en de productie van fotoshoots.

 

EN! Ik maak me graag misbaar. Ik structureer processen op zo’n manier, dat deze geruisloos doorlopen als iemand anders het roer overneemt. En zorg daarbij voor een praktisch draaiboek, dat bij toekomstige projecten opnieuw dienst doet. 

 

Het verschil maken

Ik werk het liefst voor bedrijven die, net als ik, denken dat het anders of beter kan in de wereld. Die een maatschappelijk of duurzaam doel nastreven. Zodat we samen impact kunnen maken. 

 

Neem contact op als je meer wilt weten. Of als je een fantastisch idee hebt, en alleen even wilt sparren over de uitvoering. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.